Reach, feel, discover and teach...

ADVIES EN ONDERSTEUNING

Kinderen ontwikkelen zich het best als ze op ontdekkingstocht kunnen gaan binnen een gekaderde, veilige omgeving. Maar hoe zorg je voor deze omgeving?

Als ouder wil je het beste voor je kind. Soms wordt het bemoeilijkt als er lastige situaties ontstaan. Je kind komt bijvoorbeeld in de puberteit, krijgt verkeerde vrienden of heeft andere problemen (al dan niet in combinatie met  ADHD/ autisme/ licht verstandelijke beperkingen e.a.). Wat doe je dan?

Waar kun je terecht met vragen? Hoe ga je om met een kind dat zijn grenzen niet kent of bang is om nieuwe situaties aan te gaan? Welke kaders stel je en hoe zorg je ervoor dat je op de juiste manier handelt?

'Liefdevol consequent' opvoeden zijn sleutelwoorden die bij Equizini ter sprake komen.

Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Als je je bedenkingen kunt delen met een professional, dan kun je als ouder rationeler naar een situatie kijken. Door samen te overleggen, kun je weer mogelijkheden zien. Een passende opvoedingsstijl wordt gezocht, waardoor je zoon/dochter zich weer optimaal verder kan ontplooien.

Equizini geeft advies en handvaten waar dat nodig is. Afspraken kunnen zowel thuis als buitenshuis plaatsvinden. Ook ben ik bereikbaar via e-mail en Whatsapp.  

Voor iedereen wordt een persoonlijk plan van aanpak gemaakt. Neem contact op met Equizini voor meer informatie.