Reach, feel, discover and teach...

HONDEN

Honden hebben vaak een positieve invloed op mensen. Vele eigenschappen worden bewonderd: een kwispelende staart, zachte ogen die trouw uitstralen, een speeltje dat voor je neer wordt gelegd met een reden, eigenlijk is het een vraag. Enthousiaste rondjes die hij om je heen draait.

Het werken met een hond is heel laagdrempelig en kan er op speelse wijze voor zorgen dat je vrij snel tot de kern komt van het veranderingsproces. Hij spiegelt je gedrag op een hele directe en eerlijke manier. Van toneelspelen is geen sprake. Ze kunnen ervoor zorgen dat je minder stress ervaart en  dat je een veilig gevoel geven. Deze eigenschappen kunnen je in verschillende situaties helpen.

Vind je het interessant om iets van een hond te leren? Zit je vast in een (ongewenst) patroon? Heb je een vraag en wil je daar antwoord op? Ga samen op ontdekkingstocht en vindt nieuwe inzichten. Dit zorgt voor een ervaring die je niet snel vergeet.

Honden kunnen ook worden ingezet in een therapeutisch proces met kinderen / jongeren. De nadruk ligt hierbij op het bieden van een veilig kader waarbinnen gewerkt kan worden. Er is veel ruimte om eigen creativiteit tot ontplooiing te laten komen. En niet te vergeten plezier te beleven bij datgene wat je leert. Deskundige begeleiding wordt geboden van het begin tot het einde.