Reach, feel, discover and teach...

MAXX

Maxx is een Berner Sennen, geboren op 21 mei 2015. Hij is enorm enthousiast, in zijn hele doen en laten. Het liefst is de grote viervoeter in de nabijheid van mensen. Hoort hij stemmen van kinderen, dan spitst hij zijn oren en kwispelt zijn staart extra hard.

Naar volwassenen is hij in het begin ietwat afwachtend. Maar zodra het ijs is gebroken heb je letterlijk een grote vriend erbij. Maxx heeft heel veel energie, hij danst bijna om je heen. Zijn staart maakt overuren als hij deel mag nemen aan een activiteit. Knuffelen, hij weet hoe het moet. Het liefst kruipt hij dan ook nog bij je op schoot. Het kan hem niet lang genoeg duren om geaaid te worden.

Maxx houdt (nog) niet zo van zwemmen. Dat is spannend. Hij ziet andere honden het wel doen, probeert moed te verzamelen en durft inmiddels als tot zijn buik het water in te lopen. Het is een kwestie van tijd, een hond mag immers ook op zijn eigen tempo leren! Die gelegenheid krijgt Maxx en zo ook alle andere dieren die hun beste pootje voor EquiZini.